VETI INVATA
SA DEVENITI HAIRDRESSER

Cu ce va putem ajuta noi...

Hairstyling-ul este mai mult decat o simpla meserie pentru tine? Nu mai sta pe ganduri si aplica pentru un curs de formare profesionala derulat in cadrul academiei noastre.

In cadrul cursurilor noastre vei deprinde aptitudinile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea in acest domeniu. Perfectioneaza-te alaturi de cei mai buni specialisti ai momentului!

Creativitate

Apreciem persoanele creative si suntem ferm convinsi ca sansele de reusita in acest domeniu sunt cu mult mai mari daca exista o viziune asupra a ceea ce doriti sa obtineti. Considerata a fi una dintre principalele arme ale unui stilist, creativitatea trebuie sa se dezvolte armonios iar cursurile noastre au ca scop definirea unui spirit inovativ.

Culoare

Unul dintre principalele motive pentru care clientii saloanelor de coafura calca pragul locatiilor este insusi nevoia unei schimbari. Astfel, fie ca ne raportam la forma sau mai ales la culori, este esential sa le intelegeti necesitatile si sa le oferiti solutii viabile, in conformitate cu trasaturile lor fizice. Obtineti aspecte vizuale deosebite utilizand culorile!

Machiaj

Pentru a evidentia trasaturile faciale ale unei persoane, nu ramane decat sa utilizati un machiaj adecvat, realizat intr-o maniera profesionala. Combinatia dintre machiaj si coafura ar trebuie sa fie suficienta pentru a elabora o estetica perfecta, cursurile noastre incluzand ample tehnici prin care veti deprinde tainele machiajului.

Mirese

Cununia civila sau nunta reprezinta momente unice in viata clientelor noastre iar una dintre componentele cursurilor noastre se rezuma la pregatirea cursantilor in vederea aplicarii machiajului si a coafurii unei mirese. Vei invata toate detaliile in vederea obtinerii unui look perfect pentru orice mireasa.

Tunsori pentru doamne si domnisioare

Tunsorile in randul doamnelor si domisoarelor sunt cat se poate de variate si implica o tehnica aparte, diferita fata de cea utilizata in cazul barbatilor. Cu o dorinta arzatoare de a impresiona si de a intoarce privirile celor din jur, femeile isi vor dori tunsori sofisticate iar cursurile noastre te vor ajuta sa inveti fiecare detaliu.

Tunsori pentru domni

Deseori simple, alteori la fel de complexe precum tunsorile doamnelor, tehnicile de tuns aplicate barbatilor au acel “ceva” pe care tu trebuie sa-l stapanesti la perfectiune. Barbatii au mare grija de aspectul lor fizic, parul fiind elementul care defineste increderea in propria persoana. Vei invata care sunt tainele unei tunsori perfecte!

Tunsori pentru copii

Extrem de fragil, parul unui copil trebuie tratat intr-o maniera aparte, ca sa nu mai spunem ca insusi copiii sunt temperamente extrem de dificile. Utilizand echipamente performante, utilizate exclusiv in cadrul saloanelor de hairstyling pentru copii, vei fi pregatit/a sa le oferi micutilor tunsorile pe care si le doresc.

INSCRIE-TE LA CURSUL DE HAIR STYLING

AVANTAJELE PE CARE LE OFERA CURSUL DE HAIRSTYLING

De ce sa urmati unul din cursurile noastre

Dobandirea cunostintelor teoretice

Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat Quisque vitae quam neque. Morbi cilisis placerat dapibus. Etiam ultrices nulla ed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra. Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat Quisque vitae quam neque. Morbi cilisis placerat dapibus. Etiam ultrices nulla ed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra. Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat Quisque vitae quam neque. Morbi cilisis placerat dapibus. Etiam ultrices nulla ed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra.

Acumularea experientei practice

Experienta are un cuvant decisiv in aceasta meserie, iar din aceasta cauza noi ne asiguram de faptul ca finalul cursului va aduce la un nivel superior de pregatre, care sa va permita realizarea coafurilor de baza, precum si a diverselor tehnici cu un grad intens de popularitate in randul clientilor. Un absolvent al Academiei Felicia Novac va deprinde o serie completa de abilitati practice, esentiale in configurarea tunsorilor moderne, sau a coafurilor complexe. Mediul de training are o importanta covarsitoare, iar din aceasta cauza cele doua locatii propuse se remarca prin atmosfera joviala, constituind in acelasi timp un fond perfect pentru dezvoltarea armonioasa a pasiunii pentru hairstyling.

Acreditarea profesionala

Dupa terminarea celor sase luni de curs practic si teoretic, dumneavoastra veti sustine un examen de absolvire, care atesta pregatirea necesara pentru profesia de hairstylist nivel II. Certificatul de calificare va permite impulsul legal obligatoriu in integrarea cu succes pe piata muncii, acesta fiind recunoscut pe plan national. In completarea acestei acreditari, veti beneficia si de o diploma oferita de Academia Felicia Novac. Nivelul final de pregatire profesionala acopera tehnici diversificate de tuns, precum cele de stratificare sau in linie, alaturi de abilitatea de a jongla cu instrumentele specializate pentru realizarea coafurilor lejere sau complexe. Experienta in aplicarea vopselelor, acumulata prin valorificarea principiilor de colorimetrie, reprezinta un alt avantaj oferit de stagiul nostru de practica.INSCRIE-TE LA CURSUL DE HAIR STYLING

PLANIFICAREA CURSURILOR

Planificarea pentru urmatoarele cursuri
Cursuri Interval Locuri
Curs primavara 2015 15 ian 2015 - 15 iun 2015 - 1500€
Curs vara nivel II - 2015 15 aug 2015 - 15 dec 2015 18 Libere 1500€
Curs primavara 2016 15 ian 2016 - 15 iun 2016 38 Libere 1500€
Curs vara 2015 15 aug 2016 - 15 dec 2016 78 Libere 1500€